Kinderstoel Groen
Kinderstoel Groen

Kinderstoel Groen

Niet op voorraad
Base Toys
BK2161E
€ 5,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze groene kinderstoel is niet alleen leuk om te zien, maar ook praktisch in gebruik. Of je nu binnen of buiten wilt zitten, deze stoel is geschikt voor beide. De stoel is gemaakt van stevig kunststof en is hierdoor bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De armleuningen zorgen voor extra steun en comfort, waardoor kinderen gemakkelijk kunnen opstaan en zitten zonder zich zorgen te maken over het omvallen van de stoel.

De zithoogte van deze stoel is ongeveer 27 cm, waardoor het ideaal is voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Door de lage zithoogte kunnen kinderen gemakkelijk hun voeten op de grond zetten en zo een goede zithouding behouden. Bovendien is de stoel licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat handig is als je de stoel wilt meenemen naar een picknick of naar het strand.

De groene kleur van de stoel geeft een speelse uitstraling en past goed bij andere tuinmeubelen. Door de simpele vormgeving van de stoel is het een tijdloos ontwerp dat bij elk interieur past. De stoel is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en zeepwater.

Kortom, deze groene kinderstoel is een leuke en praktische aanvulling op de tuin of het interieur. Het biedt kinderen een comfortabele zitplaats en is gemakkelijk te verplaatsen en schoon te maken. Bestel de stoel vandaag nog en laat je kinderen genieten van hun eigen stoel!

Afmetingen: 52 x 37 x 36,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
52 x 37 x 36,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Montage
Nee
EAN code:
8009271062009

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst