Meerkleurenpen
Meerkleurenpen
Meerkleurenpen
Meerkleurenpen

Meerkleurenpen

2 op voorraad
Base Toys
BK2038
€ 1,10

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De meerkleuren pen is een unieke pen die verschillende kleuren in één pen combineert. Met deze handige pen hoef je niet meer te zoeken naar verschillende kleuren pennen wanneer je aantekeningen maakt of een tekening maakt. Het enige wat je hoeft te doen, is het schuifje van de pen verschuiven en je kunt direct doorgaan met het schrijven in een andere kleur.

De meerkleuren pen is perfect voor iedereen die houdt van kleurrijk schrijven. Of je nu een student bent die notities maakt, een professional die aantekeningen maakt tijdens een vergadering of een kunstenaar die een tekening maakt, deze pen is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

De prijs van de meerkleuren pen is zeer betaalbaar en is verkrijgbaar per stuk. Let op: de verschillende uitvoeringen worden willekeurig geleverd, dus het kan zijn dat je een andere kleurencombinatie ontvangt dan op de afbeelding te zien is. Dit maakt de meerkleuren pen extra spannend en uniek.

Bestel vandaag nog je eigen meerkleuren pen en geniet van het gemak van het hebben van verschillende kleuren pennen in één pen. Maak je schrijven kleurrijker en creëer de mooiste tekeningen zonder gedoe met verschillende pennen. Met de meerkleuren pen heb je alles wat je nodig hebt in één handige pen

Afmetingen: lengte 21cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 21cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987494734
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst