Vlaggenlijn Voetbal 6 meter
Vlaggenlijn Voetbal 6 meter

Vlaggenlijn Voetbal 6 meter

Niet op voorraad
Boland
BL62500
€ 2,49

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en originele manier om je huis of tuin te versieren voor een sportavondje met vrienden en familie? Of wil je de verjaardag van een echte voetbalfan onvergetelijk maken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: de 6 meter lange voetbal vlaggenlijn!

Deze toffe voetbal slinger is niet alleen perfect voor sportavondjes, maar ook voor een gezellig voetbalfeestje. Met zijn afbeeldingen van zwarte en witte voetballen  past de slinger perfect bij het thema voetbal. Bovendien is de slinger maar liefst 6 meter lang, dus je kunt hem gemakkelijk ophangen in de kamer, tuin of op het balkon.

Met deze vlaggenlijn creëer je in een handomdraai een gezellige en feestelijke sfeer. De voetbalvormige vlaggen zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen dus tegen een stootje. Bovendien zijn ze herbruikbaar, dus je kunt ze bij een volgend feestje gewoon weer gebruiken.

Niet alleen voor voetbalfans is deze vlaggenlijn een echte aanrader, maar voor iedereen die houdt van een gezellig feestje. Hang de slinger op tijdens een barbecue, een verjaardag of gewoon tijdens een gezellige avond met vrienden. Gegarandeerd dat iedereen er blij van wordt!

Kortom, wil je een gezellige en feestelijke sfeer creëren tijdens een sportavondje of een voetbalfeestje? Dan is de 6 meter voetbal vlaggenlijn de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak van jouw feestje een onvergetelijke gebeurtenis!

Afmetingen: lengte 6 meter, voorzien van 15 vlaggetjes

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
6 meter, vlaggetje 30 x 20cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Voetbal
EAN code:
8712026625007

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst