Vlaggenlijn Happy Birthday Rainbow 6mtr.
Vlaggenlijn Happy Birthday Rainbow 6mtr.
Vlaggenlijn Happy Birthday Rainbow 6mtr.

Vlaggenlijn Happy Birthday Rainbow 6mtr.

8 op voorraad
Folat
FL65827
€ 2,49

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elke verjaardag een kleurrijk feest met deze leuke vlaggenlijn met de tekst "HAPPY BIRTHDAY" in de kleuren van de regenboog! Deze vlaggenlijn is de perfecte feestdecoratie om jouw verjaardag een vrolijke en feestelijke uitstraling te geven.

De vlaggenlijn heeft een lengte van 6 meter en is verpakt per stuk. Met zijn levendige kleuren en opvallende tekst is deze vlaggenlijn een echte eyecatcher. Hang hem op in de feestlocatie en creëer direct een feestelijke sfeer waar iedereen van zal genieten.

De regenboogkleuren van de vlaggenlijn passen bij elke feestthema en zijn geschikt voor zowel kinderfeestjes als volwassen verjaardagen. Of je nu een kleurrijk regenboogthema hebt of gewoon wat extra kleur wilt toevoegen aan je feest, deze vlaggenlijn is de perfecte keuze.

Combineer deze vlaggenlijn met de rest van de bijpassende feestartikelen uit dezelfde lijn en creëer een complete partylook. Denk aan ballonnen, servetten, bekers en tafelkleden met dezelfde regenboogkleuren en HAPPY BIRTHDAY-thema. Zo zorg je ervoor dat alle decoraties mooi op elkaar aansluiten en de feestlocatie er feestelijk en georganiseerd uitziet.

Deze vlaggenlijn is gemaakt van duurzaam materiaal en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hang hem op in de woonkamer, achtertuin, feestzaal of waar je maar wilt om een feestelijke sfeer te creëren.

Bestel vandaag nog deze leuke vlaggenlijn met de tekst HAPPY BIRTHDAY in regenboogkleuren en maak van jouw verjaardag een onvergetelijk feest. Voeg kleur, vreugde en feestelijkheid toe aan elke viering met deze vlaggenlijn.

Afmeting: lengte 6 m

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
lengte 6 m
Materiaal
Plastic
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8714572658270
8 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst