Ballonnen Pastel, 10st.
Ballonnen Pastel, 10st.

Ballonnen Pastel, 10st.

17 op voorraad
HW442125
€ 4,45

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje speelsheid en kleur toe aan elke gelegenheid met ons Pastel en Confetti Bedrukte Ballonnen Setje! Deze feestelijke collectie bestaat uit 10 ballonnen in zachte pastelkleuren, aangevuld met transparante ballonnen die versierd zijn met feestelijke confetti. Of je nu een verjaardagsfeest, babyshower, bruiloft of een andere speciale gelegenheid viert, deze ballonnen voegen een betoverend element toe aan elke festiviteit.

De zachte pastelkleuren stralen een rustige en feestelijke sfeer uit, terwijl de transparante ballonnen met confetti een vleugje sprankeling en feestelijkheid toevoegen. De combinatie van kleuren maakt dit setje geschikt voor verschillende gelegenheden en thema's, waardoor je flexibel bent in het creëren van een unieke en feestelijke sfeer.

Het gebruik van hoogwaardig latex zorgt ervoor dat deze ballonnen duurzaam en veerkrachtig zijn, waardoor ze perfect zijn voor het decoreren van feestruimtes en het toevoegen van een feestelijk accent. Of je ze nu gebruikt als achtergrond voor foto's, aan een feesttafel of verspreid in de ruimte, deze ballonnen brengen instant feestvreugde.

Bestel vandaag nog ons Pastel en Confetti Bedrukte Ballonnen Setje en geef jouw feestelijke gelegenheid een unieke en vrolijke touch. Laat de kleuren en confetti de feeststemming verhogen en creëer herinneringen die net zo levendig zijn als deze ballonnen!

Afmeting: diameter 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
ballon diameter 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711319421258
17 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst