Piratenhaak
Piratenhaak

Piratenhaak

21 op voorraad
Base Toys
BK2740
€ 2,95

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je aan piraten denkt, is de eerste associatie waarschijnlijk de beroemde piratenhaak. Dit iconische accessoire roept onmiddellijk beelden op van piraterij, avontuur en gevaarlijke zeerovers. En goed nieuws: nu kun je zelf in de huid van een echte piraat kruipen met onze Piratenhaak!

De Piratenhaak is een onmisbaar attribuut voor elke stoere piraat. Dankzij het handige handvat kun je de haak gemakkelijk vasthouden en jezelf die authentieke uitstraling van een angstaanjagende zeerover geven. Of je nu op zoek bent naar het perfecte kostuum voor Halloween, een themafeest, of gewoon een rollenspel, deze piratenhaak is het ideale accessoire.

Onze haak is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Hij is niet alleen duurzaam, maar ook veilig in gebruik. Het handvat zorgt voor een goede grip terwijl de punt van de haak niet scherp is en dus geen gevaar vormt voor jou of je medeavonturiers.

Of je nu jong of oud bent, de Piratenhaak is geschikt voor iedereen die zijn innerlijke piraat wil laten stralen. Het is een geweldig cadeau voor kinderen die gefascineerd zijn door piraten, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een avontuurlijk accessoire. Kortom, als je de finishing touch zoekt voor jouw piratenkostuum, dan is de Piratenhaak precies wat je nodig hebt!

Meer Piraten producten vind je hier.

Afmetingen:  20,8 x 10cm 

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20,8 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
8720573842877
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst