• -10%
  • Pakket
Geschenktasje Papier Piraat 12st.
Geschenktasje Papier Piraat 12st.
Geschenktasje Papier Piraat 12st.

Geschenktasje Papier Piraat 12st.

6 op voorraad
LG-Imports
LG7421-12
€ 8,33 € 9,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg wat extra spanning toe aan het geven van cadeaus met onze 12  papieren geschenktasjes in het piratenthema! Deze tasjes hebben een handig formaat van 16x22x9cm, waardoor ze perfect zijn voor het inpakken van kleine geschenken, zoals cadeautjes, speeltjes en andere verrassingen. Hiermee kun je je cadeaus op een mooie manier presenteren.

Dankzij het compacte formaat en het handige handvat zijn deze 12 geschenktasjes gemakkelijk mee te nemen. Ze zijn ideaal voor verschillende gelegenheden, zoals feesten, evenementen, verjaardagen of als party bag. Terwijl de ontvangers hun cadeau uitpakken, kunnen ze zich meteen onderdompelen in een spannend piratenavontuur.

Naast het avontuurlijke thema hebben de papieren geschenktasjes ook een milieuvriendelijke uitstraling. Ze kunnen namelijk gerecycled worden, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld en de impact op het milieu vermindert. Geef je cadeaus met een gerust hart, wetende dat je ook rekening houdt met de planeet.

Met de bundel van 12 stuks heb je genoeg geschenktasjes om verschillende gelegenheden te vieren. Of het nu gaat om verjaardagen, themafeesten of speciale evenementen, je bent altijd voorbereid om je cadeaus op een leuke en stijlvolle manier in te pakken. De stoere piratenprint zorgt voor een speelse en feestelijke sfeer die zeker in de smaak zal vallen bij de ontvangers.

Maak het geven van cadeaus nog leuker en voeg wat stijl toe met onze bundel van 12 papieren geschenktasjes in het piratenthema. Verpak je geschenken op een avontuurlijke en milieuvriendelijke manier. Bestel vandaag nog en maak indruk met je cadeauverpakking!

Voor meer uitdeelcadeautjes Piraat kijk hier.

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm, 100gsm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
16 x 22 x 9cm, 100gsm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Piraat
EAN code:
5413247174215
6 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst