• -10%
  • Pakket
Geschenktasje Papier Dinosaurus 12st.
Geschenktasje Papier Dinosaurus 12st.
Geschenktasje Papier Dinosaurus 12st.

Geschenktasje Papier Dinosaurus 12st.

26 op voorraad
LG-Imports
LG7425-12
€ 8,33 € 9,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak het geven van cadeaus extra speciaal met ons papieren geschenktasje in het thema dinosaurus! Met afmetingen van 16x22x9cm is dit tasje ideaal voor het verpakken van kleine geschenken. Of het nu gaat om cadeautjes, kleine speeltjes of andere verrassingen, dit tasje biedt voldoende ruimte om je geschenken mooi te presenteren.

Het compacte formaat en het handige handvat maken dit geschenktasje gemakkelijk mee te nemen. Het is perfect voor feesten, evenementen, kinderverjaardagen of als party bag. Laat de gasten naar huis gaan met een stijlvolle en opvallende verpakking die perfect past bij het dinosaurus thema.

Het papieren materiaal van het geschenktasje geeft niet alleen een milieuvriendelijke uitstraling, maar kan ook gerecycled worden. Op deze manier draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je de impact op het milieu. Geef je cadeaus met een gerust hart, wetende dat je ook rekening houdt met de planeet.

Met de bundel van 12 stuks heb je genoeg geschenktasjes om verschillende gelegenheden te vieren. Of het nu gaat om verjaardagen, feestdagen of speciale evenementen, je bent altijd voorbereid op het inpakken van cadeautjes. De levendige dinosaurusprint zorgt voor een speelse en feestelijke uitstraling die zeker in de smaak zal vallen bij de ontvangers.

Maak het geven van cadeaus nog leuker en stijlvoller met onze bundel van 12 papieren geschenktasjes in het dinosaurus thema. Verpak je geschenken op een milieuvriendelijke en trendy manier. Bestel vandaag nog en maak indruk met je cadeauverpakking!

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm, 100gsm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
16 x 22 x 9cm, 100gsm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247174253
26 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst