Letterslinger Happy Birthday Rainbow
Letterslinger Happy Birthday Rainbow
Letterslinger Happy Birthday Rainbow

Letterslinger Happy Birthday Rainbow

9 op voorraad
Folat
FL65826
€ 3,75

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elke verjaardag een kleurrijk spektakel met deze prachtige letterslinger met de tekst "Happy Birthday" in regenboogkleuren! Met een lengte van 150 cm is deze slinger de perfecte aanvulling op je feestdecoratie en zorgt hij voor een feestelijke sfeer.

De letterslinger is gemaakt van hoogwaardig karton en is ontworpen in levendige regenboogkleuren. Elk individueel letterkaartje is gedetailleerd en mooi vormgegeven, waardoor de slinger een echte blikvanger is. De afmetingen van de kaartjes variëren, maar de slinger heeft een totale lengte van 150 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om hem op te hangen waar je maar wilt.

De tekst "Happy Birthday" is een klassieke en tijdloze boodschap die perfect past bij elke verjaardag. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een tienerverjaardag of een volwassenenfeest, deze letterslinger voegt een feestelijke en vrolijke uitstraling toe aan de ruimte.

De slinger is eenvoudig op te hangen en kan worden bevestigd aan muren, deurposten, meubels of waar je maar wilt. Hij is ook herbruikbaar, dus je kunt hem bewaren voor toekomstige verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden.

De regenboogkleuren van de letterslinger zorgen voor een levendige en feestelijke sfeer. Ze passen goed bij andere decoraties en kunnen worden gecombineerd met ballonnen, tafelkleden, servetten en andere feestartikelen om een complete feestlook te creëren.

Bestel vandaag nog deze prachtige letterslinger met de tekst "Happy Birthday" in regenboogkleuren en maak je verjaardagsfeest onvergetelijk! Met zijn levendige kleuren, hoogwaardige materialen en feestelijke uitstraling is deze slinger een must-have voor elke verjaardagsviering. Hang hem op en geniet van een kleurrijk en vrolijk feest!

Afmeting: lengte 150 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 150 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
8714572658263
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst