Servetten Happy Birthday Rainbow 20st.
Servetten Happy Birthday Rainbow 20st.

Servetten Happy Birthday Rainbow 20st.

10 op voorraad
Folat
FL65822
€ 3,25

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak jouw verjaardagsfeestje extra feestelijk met deze vrolijke servetten! Tijdens een kinderfeestje wil je natuurlijk genieten van lekker eten en drinken, maar je wilt ook voorkomen dat het een grote knoeiboel wordt. Met deze servetten hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze zorgen niet alleen voor een praktische oplossing, maar geven ook een gezellige en feestelijke touch aan de tafeldecoratie.

Deze servetten zijn speciaal ontworpen voor verjaardagsfeestjes en hebben de tekst "Happy Birthday" erop gedrukt. Dit voegt een vrolijk en feestelijk element toe aan de tafelsetting. De servetten hebben een handig formaat van 33x33 centimeter, waardoor ze groot genoeg zijn om je handen af te vegen of kleine ongelukjes snel op te ruimen.

De servetten zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht aanvoelt en toch stevig genoeg is om morsingen en vlekken op te vangen. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol en passen perfect bij een verjaardagsthema. De vrolijke kleuren en het speelse ontwerp zorgen voor een feestelijke sfeer en brengen een glimlach op het gezicht van de jarige en alle gasten.

Of je nu een groot verjaardagsfeest viert of een intieme bijeenkomst hebt, deze servetten zorgen ervoor dat je met gemak kunt genieten van het eten en drinken zonder je zorgen te maken over rommel. Ze zijn perfect geschikt voor allerlei soorten traktaties, hapjes en drankjes die je tijdens het feest serveert.

Bestel vandaag nog deze feestelijke servetten en maak jouw verjaardagsfeestje compleet! Geniet van een zorgeloze en gezellige viering, waarbij iedereen kan genieten van het heerlijke eten en drinken zonder zich druk te maken over vieze handen of geknoei. Voeg een speels en feestelijk tintje toe aan je feesttafel met deze servetten en creëer een onvergetelijke verjaardagssfeer voor jou en je gasten.

Afmeting: 33 x 33 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
33 x 33 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572658225
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst