Sinterklaas Verlanglijstje
Sinterklaas Verlanglijstje

Sinterklaas Verlanglijstje

166 op voorraad
Folat BV
2800790
€ 2,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bereid je voor op een feestelijke tijd vol verwachting en cadeautjes met ons setje van vier verlanglijstjes voor kinderen! Deze verlanglijstjes zijn een geweldige manier om kinderen te betrekken bij de feestvreugde en hen de kans te geven hun wensen voor Sinterklaas of andere speciale gelegenheden op te schrijven. Het setje bestaat uit vier eenzijdig bedrukte verlanglijstjes, allemaal gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier.

Waarom onze verlanglijstjes voor kinderen zo speciaal zijn:

Creatieve Uitlaatklep: Kinderen kunnen hun verbeelding en creativiteit de vrije loop laten terwijl ze hun verlanglijstjes invullen. Ze kunnen tekeningen toevoegen, specifieke cadeauwensen noteren en zelfs persoonlijke boodschappen voor Sinterklaas achterlaten.

Betrokkenheid bij het Feest: Het invullen van verlanglijstjes creëert betrokkenheid en opwinding voor de komende feestelijke gelegenheid, zoals Sinterklaas of een verjaardag. Het is een leuke en interactieve manier om kinderen te laten deelnemen aan de festiviteiten.

FSC®-gecertificeerd Papier: Onze verlanglijstjes zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier, wat betekent dat het materiaal afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Je kunt met een gerust hart genieten van deze duurzame en milieuvriendelijke producten.

Handig Setje: Het setje bevat vier verlanglijstjes, zodat er genoeg ruimte is voor meerdere wensen of voor gebruik door meerdere kinderen. Het is ideaal voor gezinsgebruik, op school of tijdens speciale evenementen.

Herinnering aan Speciale Momenten: Bewaar de ingevulde verlanglijstjes als aandenken aan de bijzondere momenten en herinneringen die worden gecreëerd tijdens de feestdagen of speciale gelegenheden.

Moedig de fantasie en verwachting van kinderen aan met onze set verlanglijstjes. Het is een geweldige manier om hen te laten deelnemen aan de feestvreugde en om ervoor te zorgen dat hun wensen op een leuke en bijzondere manier worden gehoord. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een betoverende tijd vol geschenken en blijdschap!

Afmeting: 26 x 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
26 x 19 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8714572656979
166 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst