Paasei Hanger Pailletten 6st.
Paasei Hanger Pailletten 6st.
Paasei Hanger Pailletten 6st.

Paasei Hanger Pailletten 6st.

18 op voorraad
1330809
€ 3,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Paastakken zijn een belangrijk onderdeel van de Paasversiering en geven uw huis een vrolijke en feestelijke uitstraling. Maak het nog feestelijker met onze prachtige paasei hangers bezaaid met pailletten. Deze unieke hangers zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk roze, groen, oranje, paars, geel en blauw metallic, en zullen uw Paastakken een opvallende touch geven.

De paasei hangers zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw Paastakken met de inclusief lintjes. U kunt ze ook gebruiken om uw eieren op te hangen voor een extra feestelijke uitstraling. Het pailletten bezaaide oppervlak geeft de hangers een glinsterend effect en zorgt voor extra verlichting in uw huis.

Onze paasei hangers zijn niet alleen geschikt voor het versieren van uw Paastakken, maar kunnen ook worden gebruikt om uw ramen, deuren en andere objecten op te fleuren. Ze zijn de perfecte manier om de sfeer tijdens de Paastijd op te krikken.

In tegenstelling tot veel andere Paasversieringen, zijn onze paasei hangers gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze duurzaam. Dit betekent dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw aankoop.

Dus waar wacht je nog op? Versier je Paastakken met deze paasei hangers bezaaid met pailletten vandaag nog en maak van de Paastijd een onvergetelijk feest! Laat uw huis stralen met deze opvallende en unieke versieringen en zorg voor een gezellige en feestelijke sfeer voor u en uw familie.

Afmeting: 17 x 15 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
17 x 15 x 4 cm
Materiaal
Polypropyleen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Pasen
EAN code:
8720573460033
18 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst