Kleur je eigen Houten 3D Kerstboom
Kleur je eigen Houten 3D Kerstboom
Kleur je eigen Houten 3D Kerstboom

Kleur je eigen Houten 3D Kerstboom

Niet op voorraad
8430019
€ 1,20


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat de creativiteit stromen tijdens de kerstdagen met dit leuke knutselsetje! Dit setje bevat een houten kerstboompje dat bestaat uit twee delen. Wat dit kerstboompje extra speciaal maakt, is dat het na het schilderen in elkaar kan worden geschoven om een prachtige 3D-kerstboom te vormen. Dit is een fantastische knutselactiviteit voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Het schilderen van het houten kerstboompje is op zichzelf al een leuke en artistieke bezigheid. Kinderen kunnen hun eigen kleuren kiezen, patronen ontwerpen en hun verbeelding de vrije loop laten. Deze activiteit stimuleert de fijne motoriek en creativiteit van kinderen, terwijl ze zich ook volledig kunnen onderdompelen in de feestelijke sfeer van Kerstmis.

Nadat de verf droog is, is het tijd om de twee delen van de kerstboom in elkaar te schuiven. Dit levert een prachtige 3D-kerstdecoratie op die je met trots kunt laten zien. Het houten materiaal zorgt ervoor dat deze kerstboom jarenlang kan worden bewaard en volgend jaar opnieuw kan worden gebruikt. Het is niet alleen een leuke knutselactiviteit voor dit jaar, maar ook een blijvende herinnering aan de kerstviering.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve bezigheid om je kinderen te vermaken tijdens de kerstdagen, is dit houten kerstboompje een geweldige keuze. Laat ze hun eigen kerstboom maken en voeg een persoonlijk tintje toe aan je kerstversiering. Het is een geweldige manier om de feestvreugde te vergroten en herinneringen te creëren.

Afmeting: 10,5 x 10,5 x 12 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10.5 x 10.5 x 12 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
3800966034616

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst