Silhouette Raamstickers Kerst
Silhouette Raamstickers Kerst

Silhouette Raamstickers Kerst

193 op voorraad
Wins Holland
3020738
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de magie van Kerstmis tot leven in je huis met deze betoverende Kerst raamstickers! Deze stickers zijn de perfecte decoratie voor je ramen tijdens de feestdagen. Ze bevatten schattige silhouetten van klassieke kerstfiguren zoals cadeautjes, de kerstman, kerstbomen, een kerstdorpje en sneeuwvlokken. Deze stickers voegen een vleugje vrolijkheid en warmte toe aan elke kamer.

De raamstickers zijn gemaakt van hoogwaardig papier en zijn ontworpen met oog voor detail. Ze hebben levendige kleuren en een kerstachtig ontwerp dat de sfeer in huis meteen opfleurt. Kinderen en volwassenen zullen dol zijn op deze vrolijke decoraties die de verwachting en de vreugde van Kerstmis weerspiegelen.

Deze stickers zijn heel eenvoudig aan te brengen op je ramen en kunnen na de feestdagen net zo makkelijk worden verwijderd zonder dat er residu achterblijft. Dit maakt ze ideaal voor hergebruik in de volgende jaren. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en bieden een leuke knutselactiviteit om samen met het gezin van te genieten.

Versier je ramen met deze prachtige Kerst raamstickers en creëer een feestelijke sfeer in je huis. Of je nu je kerstfeest viert met familie, vrienden of buren, deze stickers voegen de perfecte kerstsfeer toe aan elke kamer. Maak je klaar voor een onvergetelijke kerst!

Afmeting: 36,5 x 22 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
36.5 x 22 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
8711851810046
193 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst