Papieren Rietjes 16 Stuks
Papieren Rietjes 16 Stuks
Papieren Rietjes 16 Stuks

Papieren Rietjes 16 Stuks

39 op voorraad
Base Toys
BK2400
€ 0,99

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor plastic rietjes? Kies dan voor onze papieren rietjes! Deze rietjes zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en geschikt voor elk feestje en drankje.

De papieren rietjes zijn perfect voor het serveren van cocktails, frisdranken en andere drankjes op feestjes en evenementen. De rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig papier en hebben een vrolijk en kleurrijk design. Bovendien zijn ze 100% biologisch afbreekbaar, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die bewust bezig is met het milieu.

In de verpakking vindt u 16 papieren rietjes, genoeg voor een feestje of een picknick. De rietjes zijn stevig en kunnen gemakkelijk worden gebruikt zonder te buigen of te breken. Ze zijn ook geschikt voor kinderen, omdat ze veilig en hygiënisch zijn.

Het gebruik van papieren rietjes is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Plastic rietjes bevatten namelijk schadelijke stoffen die kunnen vrijkomen in uw drankje. Met onze papieren rietjes hoeft u zich geen zorgen te maken over schadelijke stoffen in uw drankje.

Kortom, als u op zoek bent naar een duurzaam en stijlvol alternatief voor plastic rietjes, dan zijn onze papieren rietjes de perfecte keuze voor u. Ze zijn geschikt voor elk feestje, evenement of picknick en zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en designs. Bestel vandaag nog onze papieren rietjes en draag uw steentje bij aan een beter milieu!

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987802102
39 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst