• -10%
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst

Traktatiedoosje Kerst

551 op voorraad
LG-Imports
LG8773
€ 0,62 € 0,69 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om jouw Kerstviering nog specialer te maken? Dan is dit traktatiedoosje de perfecte keuze om jouw feestje te verrijken en iedereen te verrassen met heerlijke traktaties en geschenken in de kerstsfeer.

Het Traktatiedoosje Kerst is speciaal ontworpen om de magie en warmte van Kerst over te brengen op jouw feestelijke bijeenkomst. Met zijn prachtige afbeeldingen van de Kerstman, sneeuwpoppen, kerstbomen en andere iconische Kerstsymbolen, brengt dit doosje de vreugde en gezelligheid van Kerst tot leven.

Of je nu een kerstfeest voor kinderen organiseert, een kerstviering op school aan het voorbereiden bent, of gewoon wat kerstsfeer wilt toevoegen aan jouw traktaties, het Traktatiedoosje Kerst biedt de ideale manier om jouw lekkernijen en geschenken op een feestelijke manier te presenteren.

Dit traktatiedoosje is een geweldige aanvulling op elk kerstfeest of evenement. Het biedt genoeg ruimte om kersttraktaties, kleine cadeautjes, snoepjes en andere lekkernijen in te stoppen. De kleurrijke en gedetailleerde afbeeldingen op het doosje creëren een feestelijke sfeer die bijdraagt aan de magie van Kerst.

Het Traktatiedoosje Kerst is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die de gezelligheid en vreugde van Kerst willen delen. Bestel vandaag nog het Traktatiedoosje Kerst en maak jouw kerstviering onvergetelijk. Vul het doosje met heerlijke traktaties en geschenken en laat je gasten genieten van de speciale kerstsfeer die je met dit prachtige doosje creëert. Met het Traktatiedoosje Kerst geef je jouw feestje een unieke en feestelijke twist die iedereen zal waarderen.

Afmetingen: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
12 x 12.5 x 6 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247087737
551 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst