• -10%
Stempel Kerst
Stempel Kerst
Stempel Kerst
Stempel Kerst

Stempel Kerst

588 op voorraad
LG-Imports
LG6681
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng een vleugje betovering in je feestelijke creaties met de Stempel Kerst van Speelgoedfamilie! Deze set van stempels voegt een speels en feestelijk element toe aan je kerstkaarten, cadeaupapier, knutselprojecten en nog veel meer.

De Stempel Kerst wordt geleverd in 6 verschillende uitvoeringen, waaronder de charmante Kerstman, de klassieke Kerstboom, een vrolijke sneeuwpop, een ondeugend rendier, een feestelijk cadeautje en zelfs een heerlijke speculaaspop. De willekeurige selectie voegt een element van verrassing toe aan elke bestelling, waardoor je een unieke mix van stempels ontvangt die perfect bij je creatieve behoeften passen.

Met deze stempels kun je je creatieve visie tot leven brengen en een persoonlijk tintje toevoegen aan je kerstprojecten. Versier kerstkaarten, maak gepersonaliseerd cadeaupapier, decoreer scrapbooks en nog veel meer met deze prachtige stempelontwerpen. De gedetailleerde illustraties vangen de essentie van Kerstmis perfect en voegen een feestelijk en hartverwarmend element toe aan alles wat je stempelt.

Of je nu een knutselaar, een creatieve professional of gewoon iemand bent die van feestelijke projecten houdt, de Stempel Kerst biedt een geweldige manier om een persoonlijk en feestelijk tintje aan je werk toe te voegen. De veelzijdigheid van deze stempels maakt het gemakkelijk om ze te gebruiken voor een breed scala aan projecten en creëert een eindeloze mogelijkheid om je creativiteit te uiten.

Deze stempels zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar kunnen ook dienen als prachtige en doordachte cadeaus voor vrienden, familieleden of collega's die van knutselen houden. Het is een geweldige manier om anderen te inspireren om hun creatieve kant te verkennen en te genieten van het plezier van het maken.

Kortom, de Stempel Kerst met 6 verschillende willekeurig geleverde uitvoeringen voegt een magisch en feestelijk element toe aan je creatieve projecten. Bestel vandaag nog en laat je inspireren door de betovering van Kerstmis in je stempelwerk

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: 4 x 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247066817
588 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst