• -10%
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst
Traktatiedoosje Kerst

Traktatiedoosje Kerst

1129 op voorraad
LG-Imports
LG8736
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw kerstfeestjes en vieringen een nog groter feest met de betoverende Traktatiedoosje Kerst van Speelgoedfamilie! Deze prachtig ontworpen traktatiedoosjes brengen de magie van Kerstmis tot leven met schattige afbeeldingen van de Kerstman, een rendier en een Kerstboom.

De Traktatiedoosje Kerst is niet zomaar een traktatiedoosje; het is een sfeervol en vrolijk element dat een extra dimensie toevoegt aan jouw kerstvieringen. Deze doosjes zijn perfect om kleine lekkernijen, snoepjes, chocolaatjes of kleine cadeautjes in te bewaren en uit te delen aan vrienden, familie of collega's tijdens de feestdagen.

De feestelijke afbeeldingen van de Kerstman, het rendier en de Kerstboom voegen een dosis kerstsfeer toe aan de traktatiedoosjes. De levendige kleuren en schattige ontwerpen zorgen ervoor dat deze doosjes niet alleen praktisch zijn, maar ook als decoratieve items kunnen dienen voor jouw kersttafel, kerstboom of feestruimte.

De Traktatiedoosje Kerst is ideaal voor diverse gelegenheden, zoals kerstfeestjes, schoolvieringen, kantooruitwisselingen en meer. Het zijn kleine attenties die grote glimlachen op de gezichten van ontvangers toveren en een extra feestelijk tintje aan jouw kerstvieringen geven.

Deze traktatiedoosjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een handige sluiting, zodat de inhoud veilig en vers blijft. 

Kortom, de Traktatiedoosje Kerst is de perfecte manier om jouw kerstvieringen extra speciaal te maken. Bestel vandaag nog deze schattige en functionele traktatiedoosjes en deel de magie van Kerstmis met iedereen om je heen!

Afmetingen: 14X9,5X12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14X9.5X12cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
5413247087362
1129 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst