Inpakpapier Wilde Dieren Blauw 3 mtr.
Inpakpapier Wilde Dieren Blauw 3 mtr.
Inpakpapier Wilde Dieren Blauw 3 mtr.

Inpakpapier Wilde Dieren Blauw 3 mtr.

500 op voorraad
1140261
€ 1,99

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het inpakpapier met wilde dieren in een prachtig blauw thema is een geweldige manier om je geschenken te verfraaien en een vleugje avontuur toe te voegen aan elke gelegenheid. Met tekeningen van onder andere olifantenhoofden en leeuwenhoofden, brengt dit inpakpapier de majestueuze schoonheid van wilde dieren naar voren in een levendig en opvallend ontwerp.

Of je nu een verjaardagscadeau inpakt voor een dierenliefhebber of een geschenk voor een speciale gelegenheid, dit inpakpapier voegt een uniek en speels element toe aan je presentatie. De blauwe achtergrond zorgt voor een rustgevend contrast met de gedurfde afbeeldingen van wilde dieren, waardoor je cadeau direct in het oog springt en de ontvanger gegarandeerd een glimlach op het gezicht tovert.

Dit inpakpapier is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook van hoge kwaliteit. Gemaakt van duurzaam materiaal, is het stevig genoeg om je cadeaus veilig en mooi verpakt te houden tijdens het transport. Bovendien is het inpakpapier gemakkelijk te vouwen en te knippen, waardoor je moeiteloos een prachtig verpakte presentatie kunt creëren.

Het gebruik van dit inpakpapier met wilde dieren blauw gaat verder dan alleen cadeauverpakking. Het kan ook worden gebruikt voor het maken van decoraties, scrapbooking, het bedekken van schoolboeken, en nog veel meer creatieve projecten. Het voegt een speels en avontuurlijk element toe aan elke creatieve uiting.

Kortom, het inpakpapier met wilde dieren blauw is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en opvallende manier om hun geschenken te presenteren. Met zijn prachtige ontwerp en duurzame kwaliteit zal dit inpakpapier zeker indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten bij de ontvanger.


Afmeting: 300 x 50 cm, lengte 3 meter

Productdetails

Afmetingen
300 x 50 cm
Materiaal
Papier
EAN code:
8718012037557
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst