• Alleen online
  • -25%
Summer Party Bordjes, 8st.
Summer Party Bordjes, 8st.

Summer Party Bordjes, 8st.

10 op voorraad
Folat
FL20700
€ 2,40 € 3,20 -25%

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de zomerse vibes naar je feest met deze set van 8 feestelijke zomerborden in Miami stijl. Of je nu een tuinfeestje, picknick of barbecue organiseert, deze kleurrijke borden voegen een vleugje tropische sfeer toe aan je tafeldecoratie.

Elk bord is versierd met vrolijk gekleurde afbeeldingen die je direct doen denken aan de warme stranden en exotische landschappen van Miami. De levendige kleuren en speelse designs zorgen voor een feestelijke en ontspannen sfeer, waardoor je gasten meteen in de feeststemming komen.

Deze zomerborden zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen morsen en gemakkelijk schoon te maken is. Of je nu een zomers hapje serveert of een heerlijke barbecue maaltijd, deze borden zijn klaar voor al je feestelijke lekkernijen.

Met deze set van 8 feestelijke zomerborden maak je elk tuinfeest een succes. Ze zijn perfect voor zomerse gelegenheden, zoals verjaardagen, poolparty's of gewoon een gezellig samenzijn in de achtertuin. Je kunt ze ook combineren met andere zomerse decoraties, zoals tafelkleden, servetten en bekers, om een complete en coördinerende feestuitstraling te creëren.

Bestel vandaag nog deze set van 8 feestelijke zomerborden in Miami stijl en maak je feest compleet. Breng de vrolijke en kleurrijke sfeer van Miami naar je tuinfeestje en geniet van een zomer vol plezier en ontspanning. Met deze borden wordt je feest een gegarandeerd succes!

Afmeting: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 23 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
8714572207003
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst