Bordjes Papier Speed 10 Stuks
Bordjes Papier Speed 10 Stuks

Bordjes Papier Speed 10 Stuks

8 op voorraad
Boland
BL44777
€ 3,49

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je racefeestje een extra dosis pit met deze leuke raceauto bordjes! Deze set van 8 bordjes met raceauto-thema is perfect voor elk evenement waar een speelse en feestelijke sfeer gewenst is. Met een diameter van 23 cm zijn de bordjes groot genoeg om een volledige maaltijd op te serveren of als leuke traktatieborden te gebruiken.

Deze vrolijke bordjes zijn niet alleen leuk voor kinderfeestjes, maar ook voor bruiloften, vrijgezellenfeesten en andere evenementen. Ze zorgen voor een unieke en aparte uitstraling die iedereen zal verrassen en zorgen voor de nodige feeststemming.

De raceauto-bordjes zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en gemakkelijk schoon te maken zijn. De afbeelding van de raceauto is gedetailleerd en kleurrijk, wat de perfecte decoratie is voor elke racefanaat.

Of je nu een feestje geeft voor je zoon, dochter, vrienden of familie, deze bordjes maken het feestje compleet. Combineer ze met onze andere raceauto-decoraties en creëer zo de ultieme race-ervaring!

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en aparte manier om je feestje op te fleuren, zoek dan niet verder dan deze vrolijke raceauto bordjes. Ze zorgen voor de perfecte finishing touch en zijn een geweldige manier om je gasten te verrassen en te vermaken. Bestel ze vandaag nog en maak je racefeestje compleet!

Afmetingen: diameter 23cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8712026447777
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst