Ballonnen Formule 1 8st.
Ballonnen Formule 1 8st.

Ballonnen Formule 1 8st.

6 op voorraad
Folat
FL65095
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je feestje helemaal in Formule 1 stijl met deze set van 8 gekleurde ballonnen met een Formule 1 thema! Of je nu een verjaardagsfeest, een racefeest of een sportevenement viert, deze ballonnen zijn de perfecte aanvulling op je feestdecoratie.

Met hun levendige kleuren en opvallende Formule 1 thema-ontwerp zorgen deze ballonnen voor een feestelijke en opwindende sfeer. Elk van de 8 ballonnen is gedrukt met afbeeldingen van raceauto'sen andere racemotieven, waardoor ze de ideale keuze zijn voor echte racefans.

Deze ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex en zijn duurzaam en stevig. Blaas ze op met lucht of helium en verspreid ze door de feestruimte voor een opvallende decoratie. Hang ze op aan de muur, bind ze aan stoelen of maak er een ballonnenboog van - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Of je nu een kinderfeestje organiseert of een themafeest voor volwassenen, deze Formule 1 ballonnen voegen gegarandeerd een speels en feestelijk element toe aan je feestje. Ze zijn een geweldige manier om de feeststemming te verhogen en je gasten te vermaken.

Dus, als je op zoek bent naar de perfecte ballonnen om je feestdecoratie af te maken, zoek dan niet verder! Bestel vandaag nog deze set van 8 gekleurde ballonnen met een Formule 1 thema en maak je feestje onvergetelijk. Voeg een vleugje spanning en snelheid toe aan je feestje met deze superleuke ballonnen en laat iedereen genieten van de race-geïnspireerde feeststemming!

Afmeting: diameter 30cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
diameter 30cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572650953
6 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst