• -10%
  • Pakket
Beker Ruimte 260ml 12st.
Beker Ruimte 260ml 12st.
Beker Ruimte 260ml 12st.

Beker Ruimte 260ml 12st.

5 op voorraad
LG-Imports
LG8053-12
€ 12,29 € 13,65 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Beleef een Interplanetair Avontuur met Onze Ruimte Thema Bekers: Bundel van 12 stuks!

Stap aan boord voor een intergalactisch feest met onze Ruimte Thema Bekers! Deze coole drinkbekers zijn perfect voor jonge ruimtevaarders die op zoek zijn naar een buitenaardse ervaring. Met een levendige afbeelding van een ruimteschip en kleurrijke planeten, maken deze bekers drinken tot een echt kosmisch avontuur. Hier is waarom deze bekers een must-have zijn:

Kenmerken van de Ruimte Thema Bekers: Levendige Ruimte-Afbeelding: De bekers zijn versierd met een afbeelding van een ruimteschip en levendige planeten, waardoor elke slok een spannende reis door de ruimte wordt.

Perfect voor Feestjes: Ideaal voor kinderfeestjes of gewoon thuisgebruik, deze bekers voegen een interplanetair element toe aan elke viering. Combineer ze met onze andere ruimte-feestartikelen voor een compleet buitenaards feest!

Geschikt voor Warme en Koude Dranken: Met een inhoud van 260 ml zijn deze bekers perfect voor koffie, thee of andere warme en koude dranken. Een veelzijdige keuze voor diverse drankjes.

Praktische Details: Niet Geschikt voor Vaatwasser: Let op dat deze bekers niet geschikt zijn voor de vaatwasser, maar wel gemakkelijk met de hand kunnen worden schoongemaakt.

Magnetronbestendig: Geschikt voor de magnetron (max 2 minuten - 600 watt), waardoor je snel en eenvoudig warme dranken kunt serveren.

Veilig en Gemaakt in Europa: Deze bekers hebben het foodsafe logo en zijn geproduceerd in Europa, wat zorgt voor veiligheid en kwaliteit.

Maak van elke gelegenheid een interplanetair avontuur met onze Ruimte Thema Bekers. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 stuks en laat jonge ontdekkingsreizigers genieten van een kosmisch feest. Een geweldige toevoeging aan kinderfeestjes en feestelijke momenten thuis. Ontdek de sterren met deze unieke en kleurrijke bekers!

Inhoud: 260ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 260ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247180537
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst