• -10%
Beker met Deksel en Rietje Halloween
Beker met Deksel en Rietje Halloween

Beker met Deksel en Rietje Halloween

3 op voorraad
LG-Imports
LG8184
€ 0,86 € 0,95 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van je Halloween-feest een onvergetelijke ervaring met onze 3D-beker met deksel en rietje in Halloween-thema! Deze beker is niet alleen praktisch, maar ook een geweldige toevoeging aan je Halloween-decoraties. Met afbeeldingen van enge spookjes, heksen en dracula's, brengt deze beker de griezelige sfeer van Halloween tot leven.

Onze 3D-beker met deksel en rietje is ideaal voor het serveren van drankjes tijdens Halloween-feestjes, traktaties of gewoon als leuke toevoeging aan je dagelijkse drinkwaren. Met een inhoud van 250 ml biedt deze beker voldoende ruimte voor verfrissende drankjes zoals sappen, limonade, smoothies en meer. De beker is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.

Wat deze beker extra handig maakt, is het speciale deksel en rietje. Het deksel zorgt ervoor dat je drankje niet gemakkelijk kan morsen en beschermt tegen insecten of andere ongewenste deeltjes. Het rietje is voorzien van een speciaal dopje waarmee je het kunt afsluiten wanneer je het niet gebruikt. 

Met de enge afbeeldingen van spookjes, heksen en dracula's is deze 3D-beker ook een geweldig cadeau voor Halloween-liefhebbers van alle leeftijden. Kinderen zullen dol zijn op het drinken uit deze beker tijdens hun Halloween-feestjes of gewoon als leuke accessoire om hun drankjes spannender te maken. 

Of je nu een Halloween-feestje organiseert, traktaties uitdeelt aan kinderen of gewoon je dagelijkse drankjes wilt opvrolijken met een Halloween-twist, onze 3D-beker met deksel en rietje is de perfecte keuze. Met de handige functies, het unieke ontwerp en de enge afbeeldingen brengt deze beker een vleugje magie en opwinding aan je Halloween-ervaring.

Dus maak je Halloween nog specialer met onze 3D-beker met deksel en rietje in Halloween-thema. Bestel vandaag nog en geniet van je drankjes op een leuke en griezelige manier. Laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Halloween met deze kleurrijke en spannende beker.

Inhoud: 250 ml

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
Inhoud: 250 ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247081841
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst