• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Zandloper voor het Tandenpoetsen 50st.
Zandloper voor het Tandenpoetsen 50st.

Zandloper voor het Tandenpoetsen 50st.

Gratis bezorgd
Niet op voorraad
LG-Imports
LG9970-50
€ 40,50 € 45,00 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Tanden en Kiezen
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak tandenpoetsen en andere klusjes leuk en efficiënt met onze Zandloper voor het Tandenpoetsen! In deze grote bundel van 50 stuks vind je vrolijke zandlopers die perfect zijn om kinderen te helpen bij het tandenpoetsen of andere activiteiten waarvoor ze een tijdslimiet hebben.

Door de zandloper om te draaien, hebben kinderen precies twee minuten de tijd voordat de zandloper leeg is, wat precies de aanbevolen duur is voor het tandenpoetsen. Zo leren ze een gezonde gewoonte aan en krijgen ze een duidelijk visuele indicatie van hoelang ze nog moeten poetsen.

De zandlopers zijn verkrijgbaar in vier vrolijke kleuren: roze, oranje, groen en paars. En het beste van alles? De kleuren worden door elkaar geleverd, wat het extra spannend maakt voor kinderen om te zien welke kleur ze zullen krijgen. De vrolijke uitstraling van de zandloper maakt het tandenpoetsen ook nog eens leuker voor kinderen.

Met een tijdsduur van ongeveer 3 minuten, is deze zandloper ook geschikt voor andere klusjes waarvoor een tijdslimiet geldt, zoals het maken van huiswerk of het uitspelen van een spelletje. Zo worden kinderen gestimuleerd om hun taken op tijd af te ronden en leren ze tegelijkertijd het belang van tijdmanagement.

Breng wat kleur en structuur in de dagelijkse routine van jouw kinderen met onze Zandloper voor het Tandenpoetsen bundel. Bestel vandaag nog en help de kinderen gezonde gewoontes aan te leren op een leuke en speelse manier!

Leuk als een verantwoord uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje na een bezoek bij een tandarts.
Meer zandlopers vind je hier.

Afmeting: lengte zandloper 9,5 cm
Duur: ongeveer 3 minuten

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
lengte zandloper 9,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247199706

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst