Goki Magisch Tekenbord Toverlei
Goki Magisch Tekenbord Toverlei
Goki Magisch Tekenbord Toverlei

Goki Magisch Tekenbord Toverlei

41 op voorraad
Goki
GK58999
€ 1,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de magie van eindeloos tekenen met de toverlei! Met dit fascinerende speeltje kun je keer op keer nieuwe tekeningen maken en je creativiteit de vrije loop laten. Het enige wat je hoeft te doen is je fantasie gebruiken, je tekening maken en wanneer je klaar bent, veeg je het gemakkelijk weer weg voor een schone lei.

De toverlei is een innovatief tekenspeelgoed dat zorgt voor urenlang vermaak. Het bestaat uit een speciale lei met een glad oppervlak waarop je met de bijgeleverde pen kunt tekenen. Terwijl je tekent, ontstaan er prachtige lijnen en figuren die meteen zichtbaar worden. Maar het meest verbazingwekkende is dat je met één simpele beweging de tekening weer kunt wissen en opnieuw kunt beginnen!

Dit speeltje is perfect voor kinderen (en volwassenen!) die van tekenen houden en graag experimenteren met verschillende ontwerpen. Het stimuleert de creativiteit, verbeeldingskracht en fijne motoriek. Bovendien is het een geweldige manier om te leren zonder dat er papier of inkt aan te pas komt.

De toverlei is ook uiterst handig voor onderweg, omdat het compact en draagbaar is. Neem het mee op vakantie, naar school of tijdens lange autoritten. Het zorgt voor vermaak en creatieve uitdaging, waar je ook bent.

Bestel vandaag nog je eigen toverlei en beleef eindeloos plezier met tekenen. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de magie van het wissen en opnieuw beginnen. Of je nu graag alleen tekent of samen met vrienden en familie, de toverlei is een geweldig speeltje dat nooit verveelt.

Afmeting: 27 x 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
27 x 19cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
4013594589994
41 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst