Spaarpot Eurobiljet
Spaarpot Eurobiljet
Spaarpot Eurobiljet

Spaarpot Eurobiljet

Niet op voorraad
Base Toys
BK2721
€ 2,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze spaarpot met de opdruk van verschillende euro biljetten en munten is de perfecte manier om geld te sparen. Het blikken ontwerp is niet alleen duurzaam en stevig, maar ook stijlvol en uniek.

Met een afmeting van ongeveer 10 x 15 cm is deze spaarpot groot genoeg om veel geld te kunnen bevatten, maar klein genoeg om gemakkelijk op te bergen. Het materiaal is metaal/blik, wat ervoor zorgt dat de spaarpot lang meegaat en tegen een stootje kan.

De spaarpot is eenmalig te openen met bijvoorbeeld een blikopener, waardoor het sparen extra leuk en uitdagend wordt. Zo kun je niet zomaar bij je spaargeld komen en wordt het een echte uitdaging om een mooi bedrag bij elkaar te sparen.

De opdruk van de euro biljetten en munten maakt deze spaarpot extra leuk en uniek. Het is niet alleen een handige manier om geld te sparen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Of je nu spaart voor een vakantie, een nieuwe auto of gewoon voor een buffer, deze spaarpot is de perfecte manier om je doel te bereiken. Het is ook een geweldig cadeau voor iemand die graag spaart of voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum of afstuderen.

Kortom, deze spaarpot met de opdruk van verschillende euro biljetten en munten is een praktisch, duurzaam en stijlvol accessoire om geld te sparen. Bestel hem nu en begin met het sparen van je dromen!

Afmetingen: 10 x 15cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
10 x 15cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987802959

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst