Spaarpot Dieren Groen
Spaarpot Dieren Groen

Spaarpot Dieren Groen

Niet op voorraad
Base Toys
BK2579B
€ 2,95

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze kleurrijke spaarpot is perfect om al je centjes in op te bergen. De spaarpot heeft een uniek dieren thema en is gedecoreerd met verschillende Afrikaanse dieren zoals giraffen, olifanten en leeuwen. De vrolijke kleuren en de grappige illustraties zorgen ervoor dat deze spaarpot een echte blikvanger is in de kinderkamer.

De spaarpot is gemaakt van stevig kunststof en heeft een handige gleuf aan de bovenkant om je munten in te stoppen. De gleuf is groot genoeg om ook biljetten in op te bergen. De spaarpot kan niet aan de onderkant worden geopend, dus je zal de spaarpot moeten openen door de bovenkant eraf te halen wanneer deze vol is.

Deze spaarpot is niet alleen een handige manier om geld te sparen, maar het helpt kinderen ook om te leren omgaan met geld en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen financiën. Door het opbergen van hun eigen centjes, kunnen ze een gevoel van voldoening en trots krijgen over hun eigen prestaties.

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een verjaardag of gewoon een handige manier om centjes op te bergen, deze kleurrijke spaarpot is een geweldige keuze. Met zijn grappige dieren thema, stevige constructie en handige gleuf voor het opbergen van munten en biljetten, zal deze spaarpot zeker de favoriet worden van ieder kind.

Afmetingen: 10 x 15cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10 x 15cm
Materiaal
Blik
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
8720573410663

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst