Metalen Geldkist - Turquoise
Metalen Geldkist - Turquoise

Metalen Geldkist - Turquoise

Niet op voorraad
Base Toys
BK2153D
€ 3,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit turquoise metalen geldkistje is dé perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige en praktische plek om geld en waardevolle spullen te bewaren. Of je nu bezig bent met sparen voor een specifiek doel, kleine waardevolle items wilt beschermen, of simpelweg je dagelijkse financiën goed georganiseerd wilt houden, dit geldkistje biedt de benodigde bescherming en functionaliteit.

Gemaakt van stevig en duurzaam metaal, staat dit geldkistje garant voor een hoge mate van veiligheid. Het is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten en wordt geleverd met een slot en twee sleuteltjes, waardoor je met een gerust hart je bezittingen kunt vergrendelen en beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Dankzij zijn compacte formaat past dit geldkistje gemakkelijk in lades, kasten of op planken. Hierdoor is het niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook voor op kantoor, in een winkel, of zelfs onderweg. Of je nu contant geld, sieraden of andere waardevolle spullen wilt opbergen, dit geldkistje biedt de perfecte oplossing.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en handige manier om je geld en waardevolle bezittingen te bewaren, dan voldoet dit turquoise metalen geldkistje met slot en twee sleuteltjes aan al je behoeften. Het biedt gemoedsrust en organisatie, terwijl het je spullen veilig en toegankelijk houdt

Afmetingen: 11,5 x 8,5 x 6 cm

Productdetails

Afmetingen
11,5 x 8,5 x 6 cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Turquoise
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295722882

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst