• -10%
Viltstiften 12st.
Viltstiften 12st.

Viltstiften 12st.

87 op voorraad
LG-Imports
LG4726
€ 1,58 € 1,75 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek eindeloze creativiteit met onze set van 12 levendig gekleurde viltstiften! Speciaal ontworpen om kinderen urenlang plezier te bieden, is deze viltstiften set de perfecte metgezel voor kleurrijke avonturen en artistieke ontdekkingen.

Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze met deze viltstiften de prachtigste tekeningen creëren. Van fantasierijke kunstwerken tot vrolijke kleurplaten - met deze set kunnen ze hun eigen meesterwerken tot leven brengen. Met een scala aan heldere kleuren om uit te kiezen, kunnen ze hun favoriete tinten selecteren en elke creatie met hun persoonlijke stempel markeren.

Deze viltstiften zijn ontworpen voor soepele, moeiteloze streken en heldere, consistente kleurafgifte. Ze zijn een must-have voor elke jonge artiest die graag zijn of haar creatieve horizon wil verkennen. Of het nu thuis is, op school of tijdens een regenachtige dag, deze viltstiften bieden eindeloos vermaak en stimuleren de artistieke groei van kinderen.

Wacht niet langer - laat je creativiteit stromen en creëer de mooiste tekeningen met deze uitzonderlijke viltstiften. Er is geen enkele belemmering meer om je artistieke visie tot leven te brengen. Ontdek de wereld van kleuren en verbeelding met deze super viltstiften, en geef je kinderen de kans om hun creatieve potentieel volledig te benutten. Bestel nu en laat de kunstwerken beginnen!

Afmetingen: verpakking 16 x 12 x 1cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
verpakking 16 x 12 x 1cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247047267
87 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst