• -10%
  • Pakket
Potlood Wilde Dieren 12 Stuks
Potlood Wilde Dieren 12 Stuks
Potlood Wilde Dieren 12 Stuks
Potlood Wilde Dieren 12 Stuks

Potlood Wilde Dieren 12 Stuks

71 op voorraad
LG-Imports
LG6482-12
€ 2,03 € 2,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Jungle Wilde dieren thema
  • Bekijk meer van Jungle Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, donderdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de Wildernis met deze bundel van 12 Potloden Wilde Dieren - Het Perfecte Potlood voor Dierenliefhebbers!

Ben je op zoek naar een uniek en aantrekkelijk geschenk dat de fascinatie voor wilde dieren viert? Zoek niet verder! Onze bundel van 12 Potloden Wilde Dieren is de ideale keuze voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een kinderfeestje met een jungledierenthema, een uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO, of gewoon om je liefde voor dieren te uiten, deze potloden zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren.

De 12 Potloden Wilde Dieren zijn veel meer dan gewone potloden - ze zijn de poort naar een wereld van wilde avonturen. Elk potlood is versierd met kleurrijke afbeeldingen van verschillende wilde dieren, zoals leeuwen, tijgers, olifanten en meer. Deze potloden brengen de majestueuze schoonheid van de natuur naar je toe en nodigen uit tot creatieve expressie en verbeelding.

Of je nu van plan bent een kinderfeestje te organiseren met een jungledierenthema, op zoek bent naar een passend uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO, deze potloden passen perfect bij elke situatie. Ze kunnen ook dienen als inspirerend hulpmiddel voor educatieve activiteiten over dieren en hun habitat. Of je nu in de wildernis bent of gewoon je liefde voor dieren wilt delen, deze potloden zijn geschikt voor alle leeftijden.

Deze potloden zijn niet alleen ontworpen voor esthetiek, maar ook voor functionaliteit. Elk potlood heeft een gummetje aan de bovenkant, waardoor kleine foutjes eenvoudig kunnen worden uitgegumd. Dit kleine detail zorgt voor extra gemak en maakt deze potloden nog handiger in gebruik.

Onze Potloden Wilde Dieren zijn met zorg en passie ontworpen. Elk potlood is een eerbetoon aan de pracht en diversiteit van wilde dieren over de hele wereld. Het levendige ontwerp en de gedetailleerde afbeeldingen maken deze potloden aantrekkelijk voor jong en oud.

Kortom, de 12 Potloden Wilde Dieren zijn niet alleen schrijfwaren, maar ook reisgidsen naar de wereld van wilde avonturen en natuurlijke schoonheid. Of je nu een jungledierenthema kinderfeestje plant, een uitdeelcadeau nodig hebt voor kinderopvang, klas of BSO, of gewoon je liefde voor dieren wilt delen, deze potloden zijn de perfecte keuze. Bestel nu en breng een vleugje wilde magie in je creatieve avonturen!

Afmeting Artikel: lengte 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247164827
71 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst