• -10%
  • Pakket
Potlood Voetbal 12st.
Potlood Voetbal 12st.
Potlood Voetbal 12st.

Potlood Voetbal 12st.

11 op voorraad
LG-Imports
LG6497-12
€ 2,03 € 2,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voor de jonge voetbalfans die dol zijn op tekenen en schrijven is dit potlood met voetbalthema een absolute must-have! Met een bundel van 12 stuks heb je genoeg om uit te delen aan vrienden, klasgenoten of gewoon om zelf te gebruiken.

De potloden zijn bedrukt met afbeeldingen van voetballers en voetballen wat elke schrijfsessie of tekenmoment direct een stuk leuker maakt. Bovendien zijn ze voorzien van een handige gum aan het uiteinde, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor het maken van prachtige tekeningen, maar ook voor het corrigeren van foutjes tijdens het schrijven.

Of het nu voor gebruik op school, thuis aan de tekentafel of zelfs tijdens voetbalwedstrijden en trainingen is, deze potloden zijn de perfecte metgezel voor kleine voetbalfans.

Het leuke is dat de potloden verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren, die willekeurig worden geleverd. Zo blijft het altijd een verrassing welk potlood je uit de bundel haalt! En dankzij de betaalbare prijs zijn ze ook nog eens perfect om cadeau te geven aan die kleine voetbalenthousiastelingen in je leven.

Kortom, maak schrijven en tekenen nog leuker met deze voetbalpotloden en laat de creativiteit van kleine voetbalfans tot leven komen!

Heb je een voetbalfeest dan mag dit potlood niet ontbreken.
Ook heel geschikt als uitdeelcadeau voor kinderopvang, klas of BSO. Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Afmeting: lengte potlood 19 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte potlood 19 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247264978
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst