• -10%
Notitieboekje Halloween
Notitieboekje Halloween
Notitieboekje Halloween

Notitieboekje Halloween

184 op voorraad
LG-Imports
LG6288
€ 0,44 € 0,49 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit betoverende notitieboekje, doordrenkt van Halloween-sferen, brengt een vleugje magie aan je spookachtige vieringen. Een ideaal geschenk voor zowel jonge spoken als oudere heksen, dit ronde notitieboekje met een diameter van 8 cm is de perfecte metgezel voor al je angstaanjagende avonturen.

De pagina's zijn blanco, waardoor ze uitnodigen tot het vastleggen van notities, griezelige tekeningen of spookachtige gedichten. Met een vrolijke en mysterieuze uitstraling is dit notitieboekje verkrijgbaar in verschillende enge varianten. De versies worden willekeurig geselecteerd, waardoor elk notitieboekje een verrassing op zich is. Dit Halloween notitieboekje is niet alleen een genot om zelf te gebruiken, maar ook een betoverend cadeau voor anderen.

Een origineel traktatie-idee voor de kleintjes, perfect voor een Halloweenfeest op school of om wat mysterie toe te voegen aan je werkplek tijdens Halloween. In het kort, met dit Halloween notitieboekje kun je al je spookachtige ideeën en enge inspiraties vastleggen. Of je nu griezelige aantekeningen wilt maken, angstaanjagende tekeningen wilt schetsen of huiveringwekkende gedichten wilt schrijven, dit notitieboekje is je betrouwbare metgezel in de wereld van Halloween.

Ook perfect als spookachtig geschenk tijdens Halloween-feestjes, kinderopvang, BSO of zelfs als duivelse traktatie in restaurants met een kindermenu. Deze notitieboekjes zijn ook het ideale presentje voor beurzen, evenementen of een spookachtige bijeenkomst. Let op: Prijs per stuk, verschillende enge varianten worden willekeurig geselecteerd en geleverd.

Afmeting: diameter 8 cm

Productdetails

EAN code:
5413247062888
184 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst