• -10%
  • Pakket
Kleurpotloden 6 Stuks Hipper 24st.
Kleurpotloden 6 Stuks Hipper 24st.

Kleurpotloden 6 Stuks Hipper 24st.

9 op voorraad
LG-Imports
LG6043-24
€ 8,06 € 8,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze bundel van 24 sets van 6 kleine kleurpotloden heb je genoeg kleurrijke creativiteit binnen handbereik! Elke set bevat 6 vrolijk gekleurde potloden, waardoor je in totaal 144 potloden hebt om mee te tekenen, kleuren en creëren.

Deze kleine kleurpotloden zijn perfect voor kinderen, maar ook handig voor volwassenen die graag gedetailleerd werk willen doen of onderweg willen kleuren. Ze passen gemakkelijk in je tas, etui of zak, waardoor je ze overal mee naartoe kunt nemen.

Met een compact formaat van ongeveer 9 cm zijn deze potloden comfortabel vast te houden en gemakkelijk te hanteren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en bevatten levendige kleurpigmenten, waardoor je tekeningen tot leven komen.

Of je nu een kunstwerk wilt maken, een kleurboek wilt inkleuren, of gewoon wat ontspannende creatieve tijd wilt hebben, deze kleine kleurpotloden zijn een geweldige keuze. Met 24 sets van 6 potloden kun je ze delen met vrienden, familie of collega's, of ze gewoon allemaal voor jezelf houden.

Dus laat je creativiteit de vrije loop en laat de kleuren stralen met deze bundel van 24 sets van 6 kleine kleurpotloden. Of je nu een kunstenaar in de dop bent of gewoon van kleuren houdt, deze potloden zorgen voor urenlang plezier en expressie.

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Afmetingen: lengte potlood 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte potlood 9cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247160430
9 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst