• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Kleurpotloden, 4st. - 12 Pakjes
Kleurpotloden, 4st. - 12 Pakjes
Kleurpotloden, 4st. - 12 Pakjes

Kleurpotloden, 4st. - 12 Pakjes

13 op voorraad
LG-Imports
LG6050-12
€ 3,59 € 3,99 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Creëer Kleurrijke Meesterwerken met Onze Set van 4 Kleurpotloden: Bundel van 12 Pakjes!

Met onze set van vier kleurpotloden ben je helemaal klaar om prachtige tekeningen te maken! Deze bundel van 12 pakjes biedt niet alleen vrolijke kleuren en kwaliteit, maar ook eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Hier is waarom deze kleurpotloden een must-have zijn:

Kenmerken van de Set Kleurpotloden: Perfect voor Kleine Handjes: Deze potloden zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en hebben een vrolijk design met felle kleuren. Ideaal voor kinderen die graag kleuren en tekenen.

Geschikt voor Diverse Creatieve Activiteiten: Of het nu gaat om het inkleuren van kleurplaten, het maken van verjaardagskaarten of een gezellig knutselmiddagje thuis, deze potloden zijn veelzijdig inzetbaar.

Geschikt voor Zowel Kinderen als Volwassenen: Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van tekenen en kleuren houden. De potloden zijn van goede kwaliteit en glijden soepel over het papier voor strakke lijnen en mooie kleurovergangen.

Praktisch voor Thuis en Onderweg: Compact en Draagbaar: De potloden zijn klein genoeg om in je tas te stoppen, zodat je overal je creativiteit de vrije loop kunt laten. Ideaal voor onderweg, vakanties of spontane knutselsessies.

Perfect voor Diverse Gelegenheden: Uitdeelcadeautje: Leuk als uitdeelcadeautje, bij kinderfeestjes, kinderopvang, BSO, of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.

Creatief Plezier Thuis of bij Vriendjes: Natuurlijk zijn ze perfect voor thuis of om bij vriendjes mee te kleuren. Een geweldige manier om de creativiteit van de allerkleinsten te stimuleren.

Breng kleur in het leven van jonge kunstenaars en creatievelingen met onze Set van 4 Kleurpotloden. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 pakjes en maak van elke tekenervaring een kleurrijk avontuur!

Afmeting: lengte 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247260505
13 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst