Aquarel Waterkleurpotloden 24st.
Aquarel Waterkleurpotloden 24st.

Aquarel Waterkleurpotloden 24st.

15 op voorraad
Artist
BK2258B
€ 8,50

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Dit bewaarblik met 24 aquarel potloden is perfect voor iedereen die houdt van tekenen, schilderen en creatief bezig zijn. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en hebben een zachte kern waardoor ze makkelijk te mengen zijn en mooie kleurovergangen kunnen maken. Het bewaarblik is stevig en handig voor het opbergen van de potloden en voorkomt dat ze beschadigen of kwijtraken.

Met deze aquarel potloden kun je op verschillende oppervlakken tekenen, zoals papier, karton en aquarelpapier. Door het toevoegen van water krijg je een mooi aquareleffect. Dit geeft je tekeningen een extra dimensie en maakt het resultaat nog mooier. Of je nu een beginnende of ervaren tekenaar bent, deze set biedt eindeloos veel mogelijkheden en uitdagingen.

De set bevat 24 verschillende kleuren, van helder rood tot diep paars en lichtblauw. Hierdoor kun je gemakkelijk kleurcombinaties maken en de gewenste kleuren kiezen voor je tekening. Of je nu een portret, stilleven of landschap tekent, met deze aquarel potloden kun je altijd de juiste sfeer en uitstraling creëren.

Kortom, deze set van 24 aquarel potloden in een stevig bewaarblik is een must-have voor iedereen die houdt van tekenen, schilderen en creatief bezig zijn. De hoge kwaliteit potloden, in combinatie met de mogelijkheid om water toe te voegen voor een aquareleffect, maken deze set geschikt voor zowel beginnende als ervaren tekenaars.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202746389
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst