Gum Potlood Paars
Gum Potlood Paars

Gum Potlood Paars

26 op voorraad
Base Toys
BK2596C
€ 1,50

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Heb je wel eens per ongeluk een foutje gemaakt in je tekening en wil je deze gemakkelijk en snel kunnen corrigeren? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Met onze gum in de vorm van een potlood, kun je namelijk heel gemakkelijk foutjes weg gummen zonder dat het papier beschadigd raakt.

Deze gum in potloodvorm is erg handig voor creatieve mensen, of je nu een professionele tekenaar bent of gewoon voor de lol tekent. Het is een onmisbaar hulpmiddel om ervoor te zorgen dat je tekeningen er netjes en professioneel uitzien. Het grote voordeel van deze gum is dat je hem net zo gemakkelijk kunt hanteren als een potlood. Je hoeft dus niet te wisselen tussen verschillende gereedschappen en je kunt direct doorgaan met tekenen.

De gum in de vorm van een potlood is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat je voor elk soort tekening de juiste gum hebt. Of je nu een kleine correctie wilt maken of een groter oppervlak wilt uitgummen, er is altijd een geschikte gum beschikbaar. De gum is ook erg duurzaam en gaat lang mee, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Dus, als je op zoek bent naar een gemakkelijke en snelle manier om foutjes in je tekening te corrigeren, kies dan voor onze gum in potloodvorm. Het is een handige tool die je altijd bij de hand moet hebben!

Afmetingen: lengte 12cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 12cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Paars
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987864025
26 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst