• -10%
  • Pakket
Etui Piraat 12st.
Etui Piraat 12st.

Etui Piraat 12st.

9 op voorraad
LG-Imports
LG6511-12
€ 18,36 € 20,40 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ahoy, matroos! Op zoek naar het perfecte uitdeelcadeau voor een kinderfeestje met als thema de piraat? Zoek niet verder! De Etui Piraat bundel van 12 stuks is precies wat je nodig hebt om de feestvreugde te verhogen en de piratensfeer compleet te maken.

Deze stoere etui's zijn perfect voor kleine piraten die op zoek zijn naar een schat aan schrijf- en tekengerei. Met hun piratenontwerp en handige formaat zijn ze niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook om te gebruiken voor het opbergen van potloden, pennen, gummen en andere kleine schatten.

Of je nu op zoek bent naar een leuk activiteit tijdens het feestje of een uniek uitdeelcadeau voor de gasten, deze etui's zijn een geweldige keuze. Kinderen zullen dol zijn op het stoere ontwerp en de praktische bruikbaarheid van deze etui's, en ze zullen gegarandeerd een hit zijn op het feestje.

Bovendien zijn deze etui's niet alleen leuk voor het feestje zelf, maar ook voor later gebruik thuis of op school. Kinderen kunnen blijven genieten van de piratenpret terwijl ze hun schatten bewaren en hun creativiteit de vrije loop laten.

Kortom, met de Etui Piraat bundel van 12 stuks maak je van elk kinderfeestje een avontuurlijke en onvergetelijke gebeurtenis. Laat de piratenpret beginnen en geef de kleine piraten iets speciaals om mee naar huis te nemen en te koesteren. Ahoi!

Afmetingen: 23 x 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 6,5 x 4cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Thema
Piraat
EAN code:
5413247165114
9 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst