• -10%
  • Pakket
Etui Games  12st.
Etui Games  12st.

Etui Games 12st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG6519-12
€ 18,36 € 20,40 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De Etui Games in een bundel van 12 stuks is een must-have voor elke game-liefhebber die stijlvol én georganiseerd wil blijven, zowel op school als thuis. Deze opvallende etui combineert functionaliteit met een leuk gaming-thema, waardoor het niet alleen een handig opbergmiddel is, maar ook een cool accessoire om te laten zien waar je passie ligt.

Met zijn levendige afbeeldingen van gamecontrollers, joysticks en andere game-elementen is deze etui een echte eyecatcher. De gedurfde graphics en het unieke ontwerp maken het een geweldige manier om je persoonlijkheid te laten zien en je liefde voor gaming te uiten, waar je ook gaat.

De Etui Games bundel van 12 stuks biedt niet alleen stijl, maar ook praktische opslag voor al je schrijfwaren en kleine accessoires. 

Daarnaast zijn deze etuis gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden ze duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik. De stevige rits zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, terwijl de compacte afmetingen ervoor zorgen dat de etui gemakkelijk in je rugzak, tas of locker past.

Kortom, de Etui Games in een bundel van 12 stuks is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en persoonlijkheid. Met zijn opvallende design en praktische opslagmogelijkheden is deze etui een geweldige toevoeging aan elke game-liefhebber zijn collectie.

Afmetingen: 23 x 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 6,5 x 4cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247165190
1 Product

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst