• -10%
Etui Games
Etui Games

Etui Games

19 op voorraad
LG-Imports
LG6519
€ 1,61 € 1,79 -10%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en praktische manier om je schoolspullen georganiseerd te houden? Dan is onze games etui perfect voor jou! Met zijn gave gaming-thema afbeeldingen is deze etui niet alleen functioneel, maar ook een geweldige manier om je liefde voor gamen te laten zien.

Onze games etui is speciaal ontworpen om al je schoolspullen op één plek te bewaren. Of het nu gaat om pennen, potloden, gummetjes, linialen of andere benodigdheden, deze etui biedt voldoende ruimte en organisatiemogelijkheden. Geen gedoe meer met rondslingerende spullen in je tas!

Het gaming-thema van de etui maakt het extra leuk en uniek. Met zijn opvallende afbeeldingen van gamecontrollers, joysticks en andere game-elementen, zal deze etui zeker de aandacht trekken. Het is de perfecte accessoire voor gamers die ook op school willen laten zien waar ze van houden.

De duurzame constructie van de etui zorgt ervoor dat je schoolspullen goed beschermd blijven, zelfs als ze in je tas worden meegenomen. Het stevige materiaal en de stevige rits zorgen ervoor dat alles op zijn plaats blijft en voorkomen dat er iets verloren gaat. Je kunt erop vertrouwen dat je spullen veilig en georganiseerd zijn.

Naast het gebruik voor schoolspullen, kan deze etui ook worden gebruikt voor het opbergen van kleine game-accessoires zoals geheugenkaarten, oordopjes, USB-kabels en meer. Het is een veelzijdig accessoire dat je zowel op school als thuis van dienst zal zijn.

Kies voor stijl en functionaliteit met onze leuke games etui voor schoolspullen. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van een georganiseerde en trendy manier om je schoolbenodigdheden op te bergen. Laat je passie voor gamen zien, zelfs op school, met deze unieke en opvallende etui!

Afmetingen: 23 x 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 6,5 x 4cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
EAN code:
5413247065193
19 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst