• -10%
  • Pakket
Etui Eenhoorn 12st.
Etui Eenhoorn 12st.

Etui Eenhoorn 12st.

1 op voorraad
LG-Imports
LG6510-12
€ 18,23 € 20,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar het perfecte uitdeelcadeau voor een kinderfeestje met als thema de Eenhoorn? Zoek niet verder! De Etui Eenhoorn bundel van 12 stuks is precies wat je nodig hebt om de feestvreugde te verhogen en de magie van de Eenhoorn tot leven te brengen.

Deze betoverende etui's zijn perfect voor kleine eenhoornliefhebbers die op zoek zijn naar een magische manier om hun schrijf- en tekengerei op te bergen. Met hun kleurrijke eenhoornontwerp en handige formaat zijn ze niet alleen leuk om te ontvangen, maar ook om te gebruiken voor het opbergen van potloden, pennen, gummen en andere kleine schatten.

Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit tijdens het feestje of een uniek uitdeelcadeau voor de gasten, deze etui's zijn een geweldige keuze. Kinderen zullen dol zijn op het magische ontwerp en de praktische bruikbaarheid van deze etui's, en ze zullen gegarandeerd een hit zijn op het feestje.

Bovendien zijn deze etui's niet alleen leuk voor het feestje zelf, maar ook voor later gebruik thuis of op school. Kinderen kunnen blijven genieten van de magie van de eenhoorn terwijl ze hun schatten bewaren en hun creativiteit de vrije loop laten.

Kortom, met de Etui Eenhoorn bundel van 12 stuks maak je van elk kinderfeestje een betoverende en onvergetelijke gebeurtenis. Laat de magie van de eenhoorns tot leven komen en geef de kleine eenhoornfans iets speciaals om mee naar huis te nemen en te koesteren. Laat het feest beginnen!

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Afmetingen: 23 x 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 6,5 x 4cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247165107
1 Product

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst