• -10%
Etui Eenhoorn.
Etui Eenhoorn.

Etui Eenhoorn.

21 op voorraad
LG-Imports
LG6510
€ 1,61 € 1,79 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een schattige en praktische etui? Dan is deze etui met eenhoorn thema precies wat je nodig hebt! Of je nu naar school gaat of thuis wilt tekenen en kleuren, deze etui biedt voldoende ruimte om al je schrijf- en tekenspullen georganiseerd te houden.

Deze etui heeft een betoverend eenhoorn design dat kinderen absoluut zal aanspreken. De kleurrijke eenhoorns en sprankelende regenbogen geven de etui een speelse en magische uitstraling. Het is een echte eyecatcher in de klas of op je bureau thuis.

De etui biedt voldoende ruimte om al je pennen, potloden, gummen en andere benodigdheden op te bergen. Geen gedoe meer met rondslingerende pennen en potloden!

Het duurzame materiaal van de etui zorgt ervoor dat deze lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Het is gemaakt van hoogwaardig polyester dat bestand is tegen slijtage en scheuren. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je etui je trouw zal blijven tijdens al je avonturen op school of thuis.

Met deze etui met eenhoorn thema kun je niet alleen je spullen georganiseerd houden, maar ook je creativiteit laten stralen. Of je nu schrijft, tekent of kleurt, de magische eenhoorns zullen je inspireren om de mooiste creaties te maken.

Bestel nu deze leuke etui met eenhoorn thema en maak je school- of thuiswerkplek nog leuker en georganiseerder! Laat je fantasie de vrije loop en geniet van het plezier en gemak van deze betoverende etui.

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Afmetingen: 23 x 6,5 x 4cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 6,5 x 4cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247065100
21 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst