Insectenhotel Hout 30cm
Insectenhotel Hout 30cm

Insectenhotel Hout 30cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2456
€ 9,95


  • Bekijk meer van Kriebelbeestjes
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een manier om nuttige insecten zoals lieveheersbeestjes, bijen en gaasvliegen naar je tuin te lokken? Dan is een insectenhotel de perfecte oplossing! Deze insectenhotels bieden een veilige en comfortabele schuilplaats voor deze nuttige beestjes. Het is niet alleen goed voor de insecten, maar ook voor de biodiversiteit in je tuin.

Het insectenhotel is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en stro. Dit maakt het niet alleen duurzaam, maar zorgt er ook voor dat de insecten zich thuis voelen. Het hotel heeft verschillende compartimenten die zijn ontworpen voor verschillende soorten insecten. Zo zijn er bijvoorbeeld holtes voor bijen en gaasvliegen, terwijl lieveheersbeestjes liever tussen bladeren en takjes schuilen.

Door een insectenhotel in je tuin te plaatsen, trek je niet alleen nuttige insecten aan, maar zorg je ook voor een natuurlijke bestrijding van plagen. Lieveheersbeestjes en gaasvliegen eten bijvoorbeeld graag luizen, terwijl bijen en hommels belangrijke bestuivers zijn voor veel planten en fruitbomen.

Het insectenhotel is een mooie aanvulling op je tuin en kan gemakkelijk worden opgehangen aan een boom of muur. Het is een milieuvriendelijke en duurzame manier om de biodiversiteit in je tuin te verbeteren en nuttige insecten een thuis te bieden. Met dit insectenhotel maak je jouw tuin tot een paradijs voor insecten en draag je bij aan een gezonde en evenwichtige omgeving.

Afmeting: 30 x 22 x 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
30 x 22 x 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Blank
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202916546

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst