Toverblok Kerstmis
Toverblok Kerstmis

Toverblok Kerstmis

144 op voorraad
1560934
€ 4,50

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het magische kerstkriebels kleurblok is een geweldige manier om het kerstseizoen nog specialer te maken. Dit kleurblok bevat niet zomaar kleurplaten, het zit vol met verborgen schatten die wachten om onthuld te worden. Het enige wat je nodig hebt, is een tekenpotlood of een muntstuk en een vleugje nieuwsgierigheid.

Met 48 pagina's aan kerstthema-tekeningen kun je naar hartenlust krassen en ontdekken. Krab over de pagina's en zie hoe de verborgen tekeningen tevoorschijn komen als bij toverslag. Van kerstbomen en sneeuwpoppen tot kerstcadeautjes en vrolijke rendieren, dit kleurblok neemt je mee op een betoverende reis door de kerstsfeer.

Het is een geweldige manier om kinderen en zelfs volwassenen te vermaken tijdens de feestdagen. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je deze geheime tekeningen tot leven brengt met je eigen kleurkeuzes. Het kleurblok is ideaal voor een gezellige activiteit op een koude winterdag, een leuke toevoeging aan kerstfeesten of gewoon om je in de kerststemming te brengen.

Dit magische kerstkriebels kleurblok zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren terwijl ze de betoverende geheimen van kerst onthullen. Dus, haal je tekenpotlood tevoorschijn, laat je creativiteit stromen en beleef urenlang plezier met dit unieke kleurblok. Het is het perfecte cadeau om de feestvreugde te vergroten en je huis te vullen met kerstmagie!

Afmeting: 23 x 14,5 x 0,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 14.5 x 0.5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
9789403219424
144 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst