• -10%
Trapveer Regenboog 6cm
Trapveer Regenboog 6cm
Trapveer Regenboog 6cm

Trapveer Regenboog 6cm

Niet op voorraad
LG-Imports
LG9677
€ 1,58 € 1,75 -10%


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze vrolijke trapveer is een geweldige manier om kinderen actief en vermaakt te houden. De trapveer is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor ieder kind wel een favoriet te vinden is. Het leuke van deze trapveer is dat hij zelf naar beneden loopt wanneer je hem een klein zetje geeft aan de bovenkant. Dit zorgt voor uren speelplezier!

De trapveer is ook perfect voor gebruik op feestjes of andere evenementen. Kinderen zullen dol zijn op het zien van de trapveer die van boven naar beneden loopt en zullen er graag mee spelen. De vrolijke kleuren en het leuke ontwerp maken deze trapveer een geweldige aanvulling op elke speelkamer of verzameling speelgoed.

Bovendien is deze trapveer ook nog eens heel betaalbaar. Voor een klein bedrag kun je al een heleboel plezier en vermaak toevoegen aan het leven van je kinderen. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt of gewoon een leuk speeltje wilt voor in huis, deze trapveer is een geweldige keuze.

Kortom, deze vrolijke trapveer is een geweldige manier om kinderen actief en vermaakt te houden. Hij is stevig, duurzaam, verkrijgbaar in verschillende kleuren en perfect voor gebruik op feestjes of andere evenementen. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Afmetingen: diameter 6cm
Afmetingen verpakking: 6,5 x 6,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 6cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
5413247096777

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst