• -10%
Waterpistool Gekleurd 2st.
Waterpistool Gekleurd 2st.
Waterpistool Gekleurd 2st.

Waterpistool Gekleurd 2st.

51 op voorraad
LG-Imports
LG4229
€ 3,56 € 3,95 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Niets is zo verfrissend als een verkoelend watergevecht tijdens warme zomerdagen. Met deze kleurrijke waterpistooltjes wordt het gevecht nog leuker! Ze worden per twee stuks verkocht en worden door elkaar geleverd, dus je krijgt een verrassing welke kleuren je ontvangt.

De waterpistooltjes zijn compact van formaat, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn naar bijvoorbeeld het strand, zwembad of een dagje in het park. Ook zijn ze perfect voor kinderfeestjes of als traktatie op school. Door hun vrolijke kleuren zijn ze bovendien erg leuk om te zien en zullen ze zeker de aandacht trekken.

De waterpistooltjes zijn gemaakt van stevig plastic en zijn gemakkelijk te vullen met water. Het schieten van het water gaat erg soepel en ze hebben een goede reikwijdte. Hierdoor kan je gemakkelijk je vrienden of familieleden raken tijdens het spel.

Deze waterpistooltjes zorgen niet alleen voor vermaak en verfrissing, maar stimuleren ook de motorische vaardigheden van kinderen en hun hand-oog coördinatie. Bovendien biedt het watergevecht een leuke manier om samen te spelen en de banden tussen kinderen te versterken.

Kortom, deze kleurrijke waterpistooltjes zijn een perfecte manier om de zomer door te komen. Met hun compacte formaat, stevige materialen en vrolijke kleuren zullen ze gegarandeerd voor veel speelplezier zorgen. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar voor een verkoelend watergevecht!

Afmetingen: 18.5 X 10 X 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18.5 X 10 X 3cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247042293
51 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst