• -10%
Waterpistool Eenhoorn
Waterpistool Eenhoorn
Waterpistool Eenhoorn

Waterpistool Eenhoorn

2 op voorraad
LG-Imports
LG4242
€ 3,56 € 3,95 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het warme weer is er niets leuker dan een watergevecht! En met het Waterpistool Eenhoorn kun je dit gevecht nu aangaan met de meest magische krachten. Dit unieke waterpistool is het perfecte speelgoed is voor kinderen die dol zijn op fantasie en sprookjes.

Het Waterpistool Eenhoorn is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren - roze en paars - die door elkaar worden geleverd. Beide kleuren zien er geweldig uit en passen perfect bij de eenhoornthema's van feestjes, speeldates en meer.

Dit waterpistool is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een comfortabel handvat om vast te houden. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt kinderen de kans om buiten te spelen en te genieten van de zomermaanden. Het is de perfecte maat voor kleine handen en biedt voldoende capaciteit om het watergevecht aan te gaan.

Het Waterpistool Eenhoorn is ook een fantastisch cadeau voor kinderverjaardagen, vakanties en andere speciale gelegenheden. Het zal de verbeelding van kinderen prikkelen en hun creativiteit stimuleren terwijl ze plezier hebben.

Kortom, het Waterpistool Eenhoorn is een geweldige toevoeging aan de zomerse activiteiten van kinderen en biedt urenlang vermakelijk waterplezier. Met zijn verschillende kleurenuitvoeringen, zal het zeker de favoriet zijn van elk kind! Bestel het vandaag nog en laat het plezier beginnen!

Afmetingen: lengte 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 33cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247042422
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst