• -10%
Waterpistool Dinosaurus
Waterpistool Dinosaurus
Waterpistool Dinosaurus

Waterpistool Dinosaurus

35 op voorraad
LG-Imports
LG4245
€ 3,56 € 3,95 -10%

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stel je voor dat je door een prehistorisch park loopt en ineens wordt achtervolgd door dinosaurussen! Wat zou je doen? Geen zorgen, want met het ultieme wapen in je handen, het waterpistool met groene en oranje kleuren, ben je in staat om deze reusachtige wezens te stoppen en te verslaan.

Dit waterpistool met zijn opvallende kleuren is niet alleen het perfecte speelgoed voor kinderen die geïnteresseerd zijn in dino's en parkrangers, maar het biedt ook eindeloos plezier voor volwassenen die op zoek zijn naar een leuke manier om af te koelen op een warme dag.

Het waterpistool met groene en oranje kleuren is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een goed ontworpen handvat voor een stevige grip, waardoor het gemakkelijk is om te richten en te schieten. Bovendien is het compact genoeg om overal mee naartoe te nemen, zodat je nooit zonder de ultieme verdediging komt te zitten.

De combinatie van groene en oranje kleuren geeft het waterpistool een aantrekkelijke uitstraling, waardoor het ook een geweldig cadeau is voor kinderfeestjes, verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

Dus als je op zoek bent naar een leuk en opwindend speelgoed voor kinderen, of gewoon op zoek bent naar een manier om af te koelen op een warme dag, dan is het waterpistool met groene en oranje kleuren de perfecte keuze. Bestel het vandaag nog en wees voorbereid op elke dinosaurus die op je pad komt!

Afmetingen: lengte 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 33cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247042453
35 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst