Duikschijven, 3st.
Duikschijven, 3st.
Duikschijven, 3st.
Duikschijven, 3st.

Duikschijven, 3st.

499 op voorraad
7210291
€ 2,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in de waterpret met deze set duikschijven en beleef urenlang speelplezier in het zwembad! Of je nu in je eigen zwembad plonst of aan het genieten bent van een zonnige dag bij het plaatselijke zwemparadijs, deze duikschijvenset is een geweldige manier om actief bezig te zijn en plezier te beleven.

De set bevat drie duikschijven, gemaakt van stevig kunststof en verkrijgbaar in levendige kleuren. Deze schijven zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te zien onder water, wat het duiken en spelen leuker maakt. Gooi de duikschijven over het water naar je vrienden en daag ze uit om ze zo snel mogelijk op te duiken. Of verstop de schijven op de bodem van het zwembad en kijk wie ze als eerste vindt. Dit spel bevordert niet alleen de fysieke activiteit, maar ook de onderwaterduikvaardigheden.

Het spelen met deze duikschijvenset kan kinderen helpen hun zwemvaardigheden te verbeteren, zoals adembeheersing, duiktechniek en oriëntatie onder water. Maar bovenal zorgt het voor veel plezier en gelach tijdens zomerse dagen in het water.

Dus neem deze set duikschijven mee naar het zwembad en geniet van avontuurlijke duikspelletjes met je vrienden en familie. Zowel kinderen als volwassenen zullen genieten van de spanning van het duiken naar deze heldere, kleurrijke schijven in het verfrissende water. Voeg wat spanning en beweging toe aan je zwempartijen en maak van de zomer een onvergetelijke tijd.

Afmeting: diameter 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 8 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
3800966006996
499 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst