Jeu De Boules Set Gekleurd
Jeu De Boules Set Gekleurd

Jeu De Boules Set Gekleurd

Niet op voorraad
Base Toys
BK2297
€ 3,95


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuke buitenactiviteit om te spelen met vrienden of familie? Dan is deze Jeu De Boules set iets voor jou! Het is een klassiek spel dat gespeeld wordt met zes ballen en één butje. Het doel van het spel is om de grote ballen zo dicht mogelijk bij het kleine balletje, het butje, te gooien. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om het spel te spelen, inclusief een stevig kunststof draagnet om de ballen gemakkelijk te kunnen vervoeren.

De Jeu De Boules set bestaat uit zes ballen in de kleuren geel, rood en blauw. Deze kleuren zorgen ervoor dat je het spel gemakkelijk kunt spelen met teams van twee of drie personen. Door het gebruik van verschillende kleuren, kun je ervoor zorgen dat elke speler zijn eigen kleur bal heeft. Dit maakt het spel niet alleen leuk, maar ook overzichtelijk en eerlijk.

Het spel is geschikt voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Het is een leuke manier om buiten actief te zijn en om samen met vrienden of familie te genieten van de buitenlucht. Deze Jeu De Boules set is ook gemakkelijk te transporteren dankzij het bijgeleverde kunststof draagnet. Zo kun je het spel overal spelen, van het park tot het strand, en van de camping tot aan de achtertuin.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende buitenactiviteit voor het hele gezin, dan is deze Jeu De Boules set een geweldige optie. Met alles wat je nodig hebt om het spel te spelen, inclusief een stevig kunststof draagnet, kun je overal en altijd genieten van dit leuke en tijdloze spel. Bestel de set vandaag nog en speel Jeu De Boules met vrienden en familie!

Inhoud:
2 Gele ballen
2 Rode ballen
2 Blauwe ballen
1 Butje
1 Kunststof draagnet

Afmetingen: diameter bal 7cm

Productdetails

Afmetingen
diameter bal 7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8711295766718

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst